Ophaalservice Nederland, België en Duitsland

Santo Domingo Shipping haalt uw goederen in de meeste gevallen gratis op in Nederland. Onze loods staat in Rotterdam. Rotterdam is ook ons uitgangspunt voor het berekenen van de kosten voor het ophalen van goederen. In Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam halen wij goederen gratis op. Voor alle steden die rondom de grote steden liggen gelden dezelfde principes, daar halen wij de goederen gratis op. Voor verre steden zoals Groningen en Maastricht brengen wij € 15,- kosten in rekening.

Ophalen in België

In België halen wij graag uw goederen op. Wij rekenen voor Belgische steden een kleine bezine vergoeding. Dit zijn de richt prijzen. Voor andere steden dient u van tevoren met ons te overleggen. Woont u in stad niet ver van de grote steden dan geldt de hieronder vermelde richtprijzen.

Antwerpen € 15,-
Brussel € 20,-
Gent € 20,-
Luik € 25,-
Charleroi € 25,-
Oostende € 25,-

Ophalen in Duitsland

Ook in Duitsland halen wij graag uw goederen op. Voor Duitse steden rekenen wij een kleine benzine vergoeding. HIeronder treft u richtprijzen aan voor Duitse steden. Als u dichtbij één van de hieronder genoemde steden dan geld de prijs voor de dichts bijzijnde stad. Voor andere sterden kunt u vooraf met ons overleggen.

Oberhausen € 20,-
Keulen € 25,-
Düsseldorf € 25,-
Dortmund € 25,-
Essen € 25,-
Frankfurt € 35,-
Hamburg € 50,-
 

© 2009 Santo Domingo Shipping