Welkom bij Santo Domingo Shipping

Santo Domingo Shipping is ontstaan uit ergernis over de bestaande bedrijven die goederen verschepen naar de Dominicaanse Republiek. Begin 2006 wilden wij een pakket naar de Dominicaanse Republiek sturen en al gauw bleek dat de prijzen te hoog waren en dat de bedrijven erg onbetrouwbaar waren. Zo duurde het wel maanden voordat een pakket werd afgeleverd, als het überhaupt werd geleverd.

Midden 2006 hebben wij besloten om onze eigen pakketen dienst naar de Domincaanse Republiek op te zetten. Onze doelstellingen zijn als volgt: Zo goedkoop mogelijk pakketten te verzorgen, betrouwbaar te zijn, snel pakketten af te leveren bij onze klanten. Wij behandelen uw goederen met respect en gaan voorzichtig om met uw goederen. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Santo Domingo Shipping verzorgt alleen verschepingen naar de Dominicaanse Republiek. Daarom zijn wij ook de specialisten in verschepingen naar de Dominicaanse Republiek. U kunt bij ons terecht om uw inboedel, pakketten, gebruiksgoederen, voedseltank en complete containers.

Bij Santo Domingo Shipping krijgt u niet te maken met kosten achteraf. In onze prijs zit tevens de invoerrechten voor het invoeren van producten in de Dominicaanse Republiek.

Wij denken aan u en aan onze veiligheid. Onze medewerkers hebben het vca certificaat wat garant staat voor het veilig werken en veilig omgaan met uw goederen. Klik hieronder op het vca logo voor meer informatie.


© 2009 Santo Domingo Shipping